รีวิว Finance Behind the Veil of Money

By | August 22, 2016
ทำเงินรายได้ด้วยเงินตราไม่ได้เป็นเรื่องหญ้าปากคอกมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แน่ชัดในสถาน เป้าประสงค์ทางการเงินที่วิภูและชัดแจ้งนำทางคุณในการลงคะแนนเสียงกุศโลบายที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลประโยชน์การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดูดดึงเงิน แต่การเขียนไว้โอกาสและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทเด่นมาก

มีหลายแบบที่คุณจะหาได้เงินกู้รวมเป็น คุณเชี่ยวชาญได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงค์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกตั้งที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะยังผลอย่างมากต่อการท่องเที่ยว ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา สมองก็คือว่ามันใช้เพลาเพียงหนึ่งการสังคายนาเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามบ่อยอรรถประโยชน์จากการควบรวมกิจการของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในโรงเรียนคือการที่คุณสามารถหลีกหนีการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนักศึกษาแห่งชาติพอกพูนอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ป้องกันไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อหนน้อยของอัตราที่ฉับไวของการเพิ่มปริมาณโบนัสสามารถบรรยายเป็นเรื่องสามัญที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด อุปสรรคเดียวก็คือว่าในการปกป้องลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินต่อจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความล่าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะจากไปFinance Behind the Veil of Money Description

From the foreword by Guido Hülsmann:

Steeped in the tradition of the Austrian School, Dr Eduard Braun delivers a sweeping and original essay on the foundations of finance. Relying on sources in three languages, and delving deeply into the history of capital theory, his work sheds new light on a great variety of topics, in particular, on the history of the subsistence-fund theory, on the relation between monetary theory and capital theory, on economics and business accounting, on price theory and interest theory, on financial markets, on business cycle theory, and on economic history.

The author reinterprets the role of money within the theory of finance. He revisits the theory of the purchasing power of money (PPM) and argues that a suitable definition of the PPM relates exclusively to consumer-good prices, not to capital-good prices. Dr Braun argues that the PPM in that sense is the bridge between the theory of money and the classical theory of the subsistence fund. His book shows that this is a fruitful approach and a promising framework for future research in a variety of contemporary fields, such as financial economics, finance, money and banking, and macroeconomics.

Eduard Braun invites us to step back and reflect about the meaning of finance. This is time well spent, as readers of the following pages will discover.


Tag Finance Behind the Veil of Money: Finance Behind the Veil of Money,เรื่อง , แนะนำ , Finance Behind the Veil of Money