รีวิว Paper Money Collapse: The Folly of Elastic Money

By | November 30, 2016
ใบถือหุ้น – นี่คือมาตุของเงินลงทุนสารพันในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวข้องหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แปลกแยกกันตามค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการประกันว่าคุณจะได้รับเงินพลิกของคุณไม่เป็น แต่ยังมียามในการได้รับผลตอบแทนมากถ้าหุ้นปฏิบัติล้ำกัน การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน หุ้นส่วน และ ups และดาวน์ในการทำงานหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ เพราะเช่นนั้นหากคุณจริงๆเสาะหาในการตอบที่ว่า “ฉันจะสละเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโย่ง

Paper Money Collapse: The Folly of Elastic Money Description

Explore the inevitable collapse of the fiat monetary systemPaper Money Collapse: The Folly of Elastic Money, Second Edition challenges the mainstream consensus on money and monetary policy. While it is today generally believed that the transition from ‘hard’ and inflexible commodity money (such as a gold standard) to entirely flexible and potentially unlimited fiat money under national central banks allows for superior economic stability, Paper Money Collapse shows that the opposite is true. Systems of highly elastic and constantly expanding money are not only unnecessary, even for growing economies, they are always extremely destabilizing. Over time, they must lead to substantial imbalances, including excessive levels of debt and distorted asset prices, that will require ever faster money production to sustain. Ultimately, however, there is no alternative to a complete liquidation of these distortions. Based on insights of many renowned economists and in particular of the Austrian School of Economics, the book explains through rigorous logic and in precise language why our system of flexible fiat money is incompatible with a market economy and therefore unsustainable. Paper money systems have always led to economic disintegration—without exception—throughout history. It will not be different for our system and we may be closer to the endgame than many think. The updated second edition incorporates:

  • A new introduction and an extended outlook section that discusses various “endgames”
  • Responses to criticisms, alternative views, and a critical assessment of ‘solutions’
  • Comments on recent policy trends, including attempts to exit the ‘easy money’ policy mode
  • An evaluation of new crypto-currency Bitcoin

Paper Money Collapse: The Folly of Elastic Money, Second Edition clarifies the problem of paper money clearly and eloquently, and proposes multiple routes to a solution.การรวมเงินยืมของเด็กนักเรียนคือการบวกของเงินให้สินเชื่อนักศึกษาหลายคนและจะทำเพื่อออมเงินในดอกเบี้ยและเพื่อความง่ายดายของการสะสางเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรรู้สึกเกี่ยวกับการควบรวมกิจจานุกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวคราวที่คุณโลภในการตัดสินใจคู่คุณจะมีการสังคายนายเงินที่เพลาลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อส่วนแบ่งของสำนักงานการบันทึกคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังสอดส่ายที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ แทนที่ จะต้องชำระล้างเงินหลายต่อเดือนเพราะนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ อีกครั้งรวมจะช่วยให้แต้มของคุณรู้ว่าสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันเข้าเงินให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะชินกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งหนึ่งสิ่งใดสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการพิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความจริงมีที่จะทำ ดูบางส่วนที่พบมาก


Product Tag Paper Money Collapse: The Folly of Elastic Money: Paper Money Collapse: The Folly of Elastic Money,รีวิว , Review , Paper Money Collapse: The Folly of Elastic Money