รีวิว The Seven Stages of Money Maturity: Understanding the Spirit and Value of Money in Your Life

By | June 9, 2017
การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา ประจุบัน มันเป็นที่จริงว่าเกือบครึ่งหนึ่งของนิสิตทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นเป็นราษฎรทั้งหมดของคนคนหนุ่มคนสาวที่มีหนี้ที่หยาบคายและสิกขาเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่พิทยาคารเช่นเดียวกับสิ่งให้เชื่อมั่นว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะดำเนินการสำหรับสภาพการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีเป็นส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปภายภาคหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้การจ่ายเงินแม้จะเป็นสวัสดิการที่ดี ที่แท้มันอาจจะคลาดเคลื่อนกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีรู้ว่าสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันเข้าสมบัติให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะคุ้นกับสิ่งที่พวกเขาจะได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งใดสิ่งหนึ่งสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเข้าใจแจ่มแจ้งว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการดีเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อสรุปมีที่จะทำ นึกคิดบางส่วนที่พบออกจะตายใบหุ้น – นี่คือคุณแม่ของเงินออกทุนทั้งพวกในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่เบี่ยงเบนกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการการันตีว่าคุณจะจัดหามาเงินทวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีวิธีเลือกในการหาได้ผลประโยชน์มากถ้าหุ้นทำงานล้ำ การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติตัวหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ เพราะเช่นนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดประเสริฐ


The Seven Stages of Money Maturity: Understanding the Spirit and Value of Money in Your Life Description

“A vital, seminal breakthrough work… Kinder penetrates money’s enigmas and mythologies with the artist’s delicate touch, the critic’s discriminating eye . . . and the insightful sensitivity of a good human being. This book is a gift.”
–Richard Wagner, former chairman, Institute of Certified Financial Planners

Replace anxiety, self-sabotage, and self-doubt around money with the sense of ease and freedom you deserve in The Seven Stages of Money Maturity, a one-of-a-kind guide in the life-changing tradition of The 9 Steps to Financial Freedom and Your Money or Your Life. A renowned Buddhist teacher as well as a Harvard-trained, nationally prominent certified financial planner, George Kinder draws on both disciplines to guide us toward a full understanding of the spiritual and psychological issues that surround money.

Although many of us may assume that issues of money and spirit are separate, incompatible questions, George Kinder shows us that we must explore them together to attain true peace, freedom, and security in our money lives. Tracing the same path to transformation on which he has led his clients and lectured audiences for years, Kinder leads us through the Seven Steps of a journey to the profound liberation of awakening to a world of abundance and possibility.

Revealing practical, market-tested wealth-building skills as well as the wisdom that contributes to understanding and enriching the role money plays across our lives from the surface to the soul, Kinder teaches us how to:

Understand feelings that impact taking financial action
Develop understanding and knowledge about money
Eliminate stress and anxiety around money
Let go of old patterns and painful habits
Approach money tasks with energy and optimism
Design a money life that is fulfilling both financially and spiritually

A powerful new way to look at your money and at your life, The Seven Stages of Money Maturity will help us experience each encounter with money as a step toward awakening and a powerful lesson in understanding the relationships we share with others and with ourselves.

From the Hardcover edition.

Product Tag The Seven Stages of Money Maturity: Understanding the Spirit and Value of Money in Your Life: The Seven Stages of Money Maturity: Understanding the Spirit and Value of Money in Your Life,แนะนำ , Reviews , The Seven Stages of Money Maturity: Understanding the Spirit and Value of Money in Your Life