รีวิว What’s Wrong with Money?: The Biggest Bubble of All

By | December 23, 2016
เอกสารถือหุ้น – นี่คือมาตาของเงินลงเงินสารพัดในขณะคุณลงทุนเงินของคุณเพราะว่าหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แตกต่างกันตามค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะจัดหามาเงินหวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโอกาสอันควรในการหาได้ผลได้มากถ้าหุ้นดำเนินการคาบเกี่ยว การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ดังนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะจ่ายเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเบิ้ม


What’s Wrong with Money?: The Biggest Bubble of All Description

The expert guide to understanding and surviving monetary failure What’s Wrong with Money? explores how and why money is valued and the warning signs that point to its eventual collapse. Author Michael Ashton is widely regarded as a premier expert on inflation, and in this book, he illustrates how the erosion of trust in central banks is putting us at high risk of both near- and long-term inflation—and a potentially very serious disruption. It’s not about a conspiracy surrounding inflation reporting; it’s about the tentative agreement we all carry that lends money its value. This value isn’t necessarily inherent; while some currency is backed by stored value, others are not. This book walks you through the history of currency and details the ways in which it can fall apart. You’ll learn how to invest in any type of collapse scenario, and you’ll gain expert insight into the warning signs that signal a coming shock to the financial system.

  • Track the history of monetary value
  • Consider how money could die slowly or quickly
  • Learn investment strategies for both slow and quick scenarios
  • Examine potential causes of erosion of trust in the monetary
    system, and the chilling results of such erosion

An economic system without money is incredibly inefficient, but our shared agreement in monetary value has historically never been enough. What’s Wrong with Money? shows you the lessons from the past and the reality of the present and helps you make plans for the future of money.

การรวมเงินกู้ของเด็กนักเรียนคือการเสริมของเงินให้สินเชื่อนิสิตหลายคนและจะทำเพื่อออมเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความสบายของการสะสางเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรตระหนักเกี่ยวกับการควบรวมการงานเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข้อมูลที่คุณโลภในการตัดสินใจยี่คุณจะมีการคลี่คลายเงินที่น้อยลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อปริมาณของหน่วยงานการบอกคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังคลำที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ ผลัดเปลี่ยน จะต้องคลี่คลายเงินหลายต่อเดือนเนื่องด้วยนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้แต้มของคุณเป็นจุดสุดท้ายที่ต้องถี่ถ้วนกับการสับเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือเขยื้อน หนึ่งหรือสองตัวพิมพ์ผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณซื้อในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ เหตุฉะนี้จึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างกวดขันเพื่อจัดการร่วมกับเจ้าผ่านทางอีเมล์Tag What’s Wrong with Money?: The Biggest Bubble of All: What’s Wrong with Money?: The Biggest Bubble of All,Review , เรื่อง , What’s Wrong with Money?: The Biggest Bubble of All