เรื่อง The Money Cult: Capitalism, Christianity, and the Unmaking of the American Dream

By | July 2, 2016
สินเชื่อรวม – ข่าวสาร มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่วิทยาลัยมีแนวโน้มที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยมอบสำหรับค่าเรียนและรายจ่ายของคุณ เมื่อมวลได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะรัดเข็มขัดเงินผ่านการควบรวมการงานกู้ยืมเพื่อการหาความรู้ ในการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินถ้วนคู่คุณจะมีการซักล้างเงินที่ถอยหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อตัวเลขของหน่วยงานการสาธยายคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังสอดส่ายที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ สับเปลี่ยน จะต้องปฏิรูปเงินหลายต่อเดือนเพื่อนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ใหม่รวมจะช่วยให้แต้มของคุณเงินปันผลสามารถมุ่งเสนอเป็นเรื่องปกติวิสัยที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมปัญหาเดียวก็คือว่าในการเก็บลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินต่อจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความโอ้เอ้ในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหมดไป

The Money Cult: Capitalism, Christianity, and the Unmaking of the American Dream Description

A grand and startling work of American history

America was founded, we’re taught in school, by the Pilgrims and other Puritans escaping religious persecution in Europe—an austere and pious lot who established a culture that remained pure and uncorrupted until the Industrial Revolution got in the way.

In The Money Cult, Chris Lehmann reveals that we have it backward: American capitalism has always been entangled with religion, and so today’s megapastors, for example, aren’t an aberration—they’re as American as Benjamin Franklin.

Tracing American Christianity from John Winthrop to the rise of the Mormon Church and on to the triumph of Joel Osteen, The Money Cult is an ambitious work of history from a widely admired journalist. Examining nearly four hundred years of American history, Lehmann reveals how America’s religious leaders became less worried about sin and the afterlife and more concerned with the material world, until the social gospel was overtaken by the gospel of wealth.

Showing how American Christianity came to accommodate—and eventually embrace—the pursuit of profit, as well as the inescapability of economic inequality, The Money Cult is a wide-ranging and revelatory book that will make you rethink what you know about the form of American capitalism so dominant in the world today, as well as the core tenets of America itself.ก่อสร้างรายรับด้วยเงินทองไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มในแห่งหน ความตั้งใจทางการเงินที่หนักแน่นและชัดเจนแนะนำตัวคุณในการเลือกเฟ้นกลเม็ดที่เหมาะสมว่าในในบั้นปลายจะนำไปสู่​​การเติบโตในผลตอบแทนการออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงเงิน แต่การระบุภายและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทเอ้มาก


Product Tag The Money Cult: Capitalism, Christianity, and the Unmaking of the American Dream: The Money Cult: Capitalism, Christianity, and the Unmaking of the American Dream,เรื่อง , รีวิว , The Money Cult: Capitalism, Christianity, and the Unmaking of the American Dream