แนะนำ How to Get the Money You Need for Business, Personal or a Start-up Venture

By | November 8, 2016
บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่เสถียรที่สุดของเงินออกทุนทั้งหมดทั้งตัวและคุณมีไทที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณเห็นแก่ตัว แบงก์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณโปรดให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมสำหรับผู้ที่มีความพอใจกับจำนวนเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่เสนอโดยธนาคาร (เก็งร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเพิ่ม

สินเชื่อรวม – ข่าวคราว มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่สถาบันอุดมศึกษามีแนวโน้มที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยจ่ายสำหรับค่าเรียนและรายจ่ายของคุณ เมื่อเท่าที่มีได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะออมอดเงินผ่านการควบรวมกิจการกู้ยืมเพื่อการเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้ผู้เรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินถ้วนเป็นจุดในที่สุดที่ฟื้นฟูหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการอธิบายของจดหมายที่มี บริษัท ตรวจดูหนี้ของคุณในการประลองเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความไว้วางใจจำเริญมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักศึกษา) ภายหลังกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น ด้วยเหตุนั้นถ้าไม่มีเหตุผลอย่างอื่นให้ยั้งคิดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเงินเชื่อของคุณเป็นจุดหลังสุดที่ต้องรอบคอบกับการสับเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนย้าย หนึ่งหรือสองตัวอักขระผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกระจายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป เช่นนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างครัดเคร่งเพื่อบริหารร่วมกับท่านผ่านทางอีเมล์How to Get the Money You Need for Business, Personal or a Start-up Venture Description

How to Get the Money You Need for Business, Personal or a Start-up Venture is a comprehensive book for anyone seeking money, loans, gifts, investment or grants.

It is completely updated and revised, and reflects the current economic climate.

You can access 1000’s of hot, new money sources, banks, grants and investment capital!

Reviews

“Outstanding resource! We were able to secure a loan for our business in about 8 days based on the information Marc Charles provided. This book is short, concise, powerful and very relevant”
Dr. Jacob Bentz

“I highly recommend this book if you are seeking any type of funding or investment. We obtained a personal loan from a web-based bank in about 72 hours. Our credit was not great. This book is packed with excellent money sources, links and contacts”
David Thompson

Table of Contents
Part One
Introduction
A Little-Known Secret for Getting the Money You Need
New Small Business Money Sources
New Personal Loan and Money Sources
New Fast Cash Sources and Micro Loans
Part 2
New Import and Export Money Sources
New Small European Business Banks
New Small Canadian Business Banks
New Small Caribbean Business Banks
Bonus Money Sources and Banks
New Investment Bank Money Sources
Part 3
Hot New Money Resources on the Web
New Crowdsourcing Funds
The Leading Venture Capital Firms
Angel Investors
High Net-Worth Mailing Lists
Mailing List Brokers for Mailing Lists of High Net-Worth Individuals
Part 4
Philanthropists Handing Over Millions of Dollars for Great Causes
The First Step to Obtaining Grant Awards
Generous Philanthropists
In Closing
About the Author
Marc Charles Testimonials


Tag How to Get the Money You Need for Business, Personal or a Start-up Venture: How to Get the Money You Need for Business, Personal or a Start-up Venture,Review , แนะนำ , How to Get the Money You Need for Business, Personal or a Start-up Venture