แนะนำ How to Invest Your Time Like Money

By | August 18, 2016
ใบหุ้น – นี่คือพระมารดาของเงินให้ทุนภาพรวมในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเพราะว่าหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่เคลื่อนคลาดกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะได้รับเงินพลิกผันของคุณไม่เป็น แต่ยังมีกาลในการหาได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นทำงานยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการดำเนินตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ ครั้นแล้วหากคุณจริงๆขวนขวายในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะกำนัลเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโตHow to Invest Your Time Like Money Description

How to Invest Your Time Like Money is a concise, practical guide to get you out of time debt. Unlike others, who create the false hope that if only you worked harder, faster, longer, and smarter, you could do everything you want and make everyone happy, time coach Elizabeth Grace Saunders introduces a process to better manage your limited time so you can focus on what’s important. Her method will help you avoid letting everyday pressures and demands get in the way. Using proven techniques and exercises based on the principles of personal finance, readers will learn to identify their time debt, create a balanced budget, build a base schedule, maximize their time ROI, and identify a process to get back on trackย—and stay there.

Tag How to Invest Your Time Like Money: How to Invest Your Time Like Money,รีวิว , Review , How to Invest Your Time Like Money