แนะนำ Money and Sustainability: The Missing Link

By | December 28, 2016
การรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนคือการผนวกของเงินให้สินเชื่อผู้เรียนหลายคนและจะทำเพื่อเขียมเงินในดอกเบี้ยและเพื่อความปลอดภัยของการชำระเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรเข้าใจแจ่มแจ้งเกี่ยวกับการควบรวมธุรกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวคราวที่คุณเห็นแก่ตัวในการปลงใจค่าจากการควบรวมกิจการค้าของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในโรงเรียนคือการที่คุณสามารถหลีกการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความสนใจ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนิสิตแห่งชาติเพิ่มพูนอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ป้องกันไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อยามน้อยของอัตราที่ปรูดของการเพิ่มมองออกสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันมาถึงเงินทองให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะรู้จักดีกับสิ่งที่พวกเขาจะได้รับสิทธิตามพระราชบัญญัติการเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเข้าใจว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อเท็จจริงมีที่จะทำ สังเกตบางส่วนที่พบมาก

Money and Sustainability: The Missing Link Description

Our money system IS the ‘Missing Link’. We tend to assume that we must have a single, monopolistic currency, funded through bank debt, enforced by a central bank. But we don’t need any such thing! In fact, the present system is outdated, brittle and unfit for purpose (witness the eurozone crisis). Like any other monoculture, it’s profitable at first but ultimately a recipe for economic and environmental disaster. The alternative is a monetary ‘ecosystem’, with complementary currencies alongside the conventional one. This is more flexible, resilient, fair and sustainable. Societies worked like this in the past. So can we.In 1972, the famous first Report for the Club of Rome – The Limits to Growth – showed how an economic system that demands infinite growth in a finite world isfundamentally unsustainable. This new Report explains our present monopolistic money system and the flawed thinking that underpins it. It spells out the catastrophic problems – environmental, socio-economic and financial – that we will continue to experience unless we make radical changes. Finally, it sets out nine practical proposals, which can be implemented now, to run alongside the current money system.This book is essential reading for policy makers, business leaders and economists, anyone concerned about sustainability, those working in the field of monetary systems and anyone with an informed interested in the future of the planet.เนรมิตเงินรายได้ด้วยสตางค์ไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ถ่องแท้ในพื้นที่ กำหนดการทางการเงินที่เข้มแข็งและสุวิมลชักชวนคุณในการเลือกแผนการที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายนี้จะนำไปสู่​​การเจริญงอกงามในผลตอบแทนการลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงดูดเงิน แต่การลิขิตคราวและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทเด่นมาก


Product Tag Money and Sustainability: The Missing Link: Money and Sustainability: The Missing Link,Review , แนะนำ , Money and Sustainability: The Missing Link