แนะนำ Money: DontBeStupid.club Answers to Budgeting, Debt and Other Personal Finance Questions

By | May 16, 2017
กองทุนรวม – วิสัชนาที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดที่จะ “ฉันจะให้เงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนรอนรวมมี เงินทุนรวมเปิดโอกาสให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อหุ้นของความหลากหลายของ หุ้นส่วน มีผู้จัดการกองทุนรวมที่แก้ไขเงินลงทุนในใบหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำกว่าการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะซ่านไปซื้อความหลากหลายของหุ้นฉันนั้นหากหุ้นมีประสิทธิภาพต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียดุลยภาพ เงินลงทุนเก่าก่อนในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสนใจที่จะแบกรับค่าใช้จ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้จัดการกองทุนรวมค่าจับจ่ายใช้สอยด้วยว่าการจัดการโพยของคุณ

Money: DontBeStupid.club Answers to Budgeting, Debt and Other Personal Finance Questions Description

Money can make you happy. Or not. It all depends on you.

Most money decisions are bad. They’re made without critical thinking. Stupid is normal these days when it comes to money. People just keep paying without thinking until the stress wears them out.

Wouldn’t it be better to Think For Yourself? Stop doing what everyone else does and start making better money decisions. Your money can make you happy if you know how to use it.

This is not the same advice you get everywhere else. This is for when you realize all that commonly repeated BS is not what’s best for you. It’s your money. You don’t have to do what everyone else does. Why not Think For Yourself and choose your own course?

This book will give you a real world understanding of money. Some people call it “street smart”. Whatever you call it, you will make better decisions because reality makes a better foundation.

For example;When did qualifying for a mortgage become the guide for buying a house? That’s just stupid… read our book and you’ll understand the reality.

How about budgeting? Expense tracking sounds smart and the apps are easy to write, so you get plenty of advice to do it. But wouldn’t you rather budget simply and effectively? That’s how you make your life better instead of wasting time.

And investing? You don’t really think anyone playing at home beats Wall Street, do you? Wall Street is more profitable than ever, for themselves and not for you. If you’re playing their game then you are just paying their salaries. Think for Yourself and invest where you get the best real returns.

Our books use critical thinking to make life better. And when you think critically about money, you get different answers from the rest of the herd.

We Simplify and we keep it fun. Money is just another tool we use to live. Once you understand it, money is just another hammer in the toolbox.

Why not spend a couple of hours with us and be wealthier for the rest of your life? You already know that’s a good investment. Read now and be smarter with your money forever.HGJมีหลายวิธีการที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณเป็นได้ได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณออกเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมธุรกิจจะส่งผลอย่างมากต่อการดำเนิน ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความตรึกตรองก็คือว่ามันใช้เวลาเพียงหนึ่งการปฏิรูปเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามสามัญความน่าเชื่อถือคุณประโยชน์ การรวมหนี้เงินกู้นักเรียนของคุณอาจจะทำมากกว่าเพียงแค่การหดหนี้ระยะยาวของคุณ ที่แท้ก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเพิ่มพูนคะแนนเครดิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะช่วยให้คุณควักกระเป๋ารถที่ดีกว่าได้การบ้านที่คุณต้องประสงค์หรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ต่ำต้อย แต่ทางที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถลุ้นให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณใช่ไหม นึกตรองบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดระดับเครดิตอธิบายรู้ว่าสิ่งที่คุณได้รับเมื่อมันมาถึงเบี้ยให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะกันเองกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเห็นประจักษ์ว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการดีเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อเท็จจริงมีที่จะทำ พินิจพิเคราะห์บางส่วนที่พบมากที่สุด


Product Tag Money: DontBeStupid.club Answers to Budgeting, Debt and Other Personal Finance Questions: Money: DontBeStupid.club Answers to Budgeting, Debt and Other Personal Finance Questions,เรื่อง , รีวิว , Money: DontBeStupid.club Answers to Budgeting, Debt and Other Personal Finance Questions