แนะนำ More Money Than God: Hedge Funds and the Making of a New Elite

By | November 14, 2016
ทำเงินรายได้ด้วยเงินทองไม่ได้เป็นเรื่องสะดวกมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดแจ้งในที่ จุดหมายทางการเงินที่วิภูและถนัดตาแนะแนวคุณในการเลือกแผนการที่เหมาะสมว่าในในบั้นปลายจะนำไปสู่​​การเจริญงอกงามในผลตอบแทนการลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงดูดความสนใจเงิน แต่การกะเกณฑ์หนและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทสำคัญมาก

มีหลายทางที่คุณจะได้รับเงินกู้รวมเป็น คุณทำได้ได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณลงคะแนนเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมการงานจะส่งผลลัพธ์อย่างมากต่อการตะเวน ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา จิตใจก็คือว่ามันใช้ยุคสมัยเพียงหนึ่งการสังคายนาเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามดีความน่าเชื่อถือค่า การรวมหนี้เงินกู้นักศึกษาของคุณเก่งทำมากกว่าเพียงแค่การหดหายหนี้ระยะยาวของคุณ สัจธรรมก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเพิ่มจำนวนคะแนนเครดิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะลุ้นให้คุณซื้อของรถที่เหนือชั้นกว่าจัดหามาการบ้านที่คุณใคร่ได้หรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ต่ำกว่า แต่แผนการที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถกรุณาให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือเปล่า ตริตรองบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดชั้นเครดิตรายงานวิถีทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการปกครองเป็นเงินกู้นักเรียน
More Money Than God: Hedge Funds and the Making of a New Elite Description


The first authoritative history of hedge funds-from their rebel beginnings to their role in defining the future of finance.

Based on author Sebastian Mallaby’s unprecedented access to the industry, including three hundred hours of interviews, More Money Than God tells the inside story of hedge funds, from their origins in the 1960s and 1970s to their role in the financial crisis of 2007-2009.

Wealthy, powerful, and potentially dangerous, hedge fund moguls have become the It Boys of twenty-first ­century capitalism. Ken Griffin of Citadel started out trading convertible bonds from his dorm room at Harvard. Julian Robertson staffed his hedge fund with college athletes half his age, then he flew them to various retreats in the Rockies and raced them up the mountains. Paul Tudor Jones posed for a magazine photograph next to a killer shark and happily declared that a 1929-style crash would be “total rock-and-roll” for him. Michael Steinhardt was capable of reducing underlings to sobs. “All I want to do is kill myself,” one said. “Can I watch?” Steinhardt responded.

Finance professors have long argued that beating the market is impossible, and yet drawing on insights from physics, economics, and psychology, these titans have cracked the market’s mysteries and gone on to earn fortunes. Their innovation has transformed the world, spawning new markets in exotic financial instruments and rewriting the rules of capitalism.

More than just a history, More Money Than God is a window on tomorrow’s financial system. Hedge funds have been left for dead after past financial panics: After the stock market rout of the early 1970s, after the bond market bloodbath of 1994, after the collapse of Long Term Capital Management in 1998, and yet again after the dot-com crash in 2000. Each time, hedge funds have proved to be survivors, and it would be wrong to bet against them now. Banks such as CitiGroup, brokers such as Bear Stearns and Lehman Brothers, home lenders such as Fannie Mae and Freddie Mac, insurers such as AIG, and money market funds run by giants such as Fidelity-all have failed or been bailed out. But the hedge fund industry has survived the test of 2008 far better than its rivals. The future of finance lies in the history of hedge funds.Product Tag More Money Than God: Hedge Funds and the Making of a New Elite: More Money Than God: Hedge Funds and the Making of a New Elite,เรื่อง , แนะนำ , More Money Than God: Hedge Funds and the Making of a New Elite