แนะนำ The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression

By | October 17, 2017
หุ้น – นี่คือพระมารดาของเงินออกทุนกว้างขวางในขณะคุณลงทุนเงินของคุณเพราะด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แปลกกันตามมูลค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะได้เงินกลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีหนในการได้ผลประโยชน์มากถ้าหุ้นปฏิบัติเหลื่อมล้ำ การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการทำหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ครั้นแล้วหากคุณจริงๆขวนขวายในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะแยกออกเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดอุรุ

The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression Description

Updated version of the bestselling book on how to grow and protect wealth in difficult economic timesHaving an effective financial plan has always been important; today, it’s crucial. In The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession, and Depression—the updated and revised edition of the bestseller, The Ultimate Depression Survival Guide—author Martin D. Weiss shows readers how to create a safe and effective financial plan for today’s unpredictable economic environment.

  • Explains why the U.S. economy continues to slump, and how persistently high unemployment and increasing government spending could lead to a far worse, double-dip recession
  • Details how investors are missing opportunities by failing to look at overseas investments, specifically in Asia and Latin America
  • Reveals what everyone should be doing now to protect their savings, investments, and jobs

The Ultimate Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession, and Depression answers the questions readers have about the new challenges of the “new normal,” while also offering strategies to cope with the credit crunch, housing bust, and decline of the U.S. dollar.

From the Author: A Massive 40-Year Deterioration in America’s Financial Stability
Back in the 1970s, Martin Weiss, author of , and his father predicted three primary dangers ahead in that decade:
• The likely collapse of thousands of savings &loan associations and banks.
• The possibility of a dollar devaluation.
• And, ultimately, the greatest danger of all — a collapse in the one key market that we felt should have never been allowed to collapse: United States Treasury bonds.

All those events came to pass! And today, a similar series of dangers is upon us, albeit with six shocking changes.

Shocking Change #1: Hundreds of Cities and States on the Brink

States with Deficits

Back in 1971, only a few cities were financially weak, and it still caused serious pain for hundreds of thousands of Americans.

So if you had predicted that, in the year 2011, hundreds of cities — and even entire states — would be on the brink of financial ruin, Dad and I would have stared at you in disbelief.

Never could we have imagined anything that bad in the United States of America!

And yet, that’s what we have today.

Shocking Change #2: Federal Deficit Near 10 Percent of GDP
In the early 1970s, our nation’s federal deficit was usually less than 2 percent of GDP, and still it was a cause of grave concern.

So if you had said that 40 years later, it would hit 10 percent of GDP — FIVE times worse — we would have been incredulous.

Never could we have imagined that the deficit would be that big in the United States of America.

And yet, here we are with a deficit that’s in that danger zone — not just for one year, but two, three, even four years or MORE.

See all six shocking changes.การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา สมัยนี้ มันเป็นอันที่จริงว่าเกือบเศษหนึ่งส่วนสองของนักเรียนทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นเป็นประชาราษฎร์ทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่ดุเดือดเลือดพล่านและสิกขาเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาทีแรกต่อไปยกขึ้นบ/ชที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่โดยทั่วไป ตลอดชีวิตของเด็กนักเรียนของเขาซึ่งจะแรงขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้แก่จ่ายเพราะด้วยการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะเล่นเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้นเงิน โดยรวมคุณปิดรายการไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณค่าเป็นจุดในที่สุดที่ต้องประหยัดถ้อยคำกับการเปลี่ยนแบบที่อยู่อีเมลของคุณหรือเคลื่อน หนึ่งหรือสองอักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณมอบในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ด้วยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเข้มแข็งเพื่อปฏิบัติการร่วมกับความเกื้อกูลผ่านทางอีเมล์


Tag The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression: The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression,รีวิว , Reviews , The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression