Reviews Land For Love And Money

By | October 21, 2016
บัตรเงินออม – หากคุณใคร่ได้ที่จะสนุกสนานตำแหน่งที่สูงกว่าดอกเบี้ยเงินของคุณแล้วคุณเป็นได้ลงทุนเงินของคุณในบัตรเงินฝาก เงินที่จะต้องมีการออกทุนในสมัยใดเวลาหนึ่ง แต่ตำแหน่งดอกเบี้ยที่สูงขึ้นอย่างเห็นกระจ่าง ซีดีการลงทุนมีการเสี่ยงต่ำและนักลงทุนจะต้องฝากขั้นต่ำ $ 500 เพื่อเปิดยืนยันบัญชีเงินฝาก ผู้ลงทุนจะถูกแก้ไขถ้าพวกเขาเบิกเงินก่อนสิ้นล็อคในงวด

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเลื่อมใสว่าการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนไม่จำเป็นต้องรอจนกว่าหลังจากที่วิทยาลัย ในความเป็นจริงมีประโยชน์มากมายที่ได้รับการสืบต่อในขณะที่คุณยังคงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อผู้เรียนขณะที่อยู่ในโรงเรียนสามารถลดราคาหนี้ก่อนที่คุณจะเกริ่นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดกำเนิดเช่นเดียวกับสิ่งให้แน่แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนเรียนจบก่อนที่คุณจะปฏิบัติราชการสำหรับสภาวการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีโดยมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปด้านหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะจัดหามาการออกเงินแม้จะเป็นประโยชน์ที่ดี ที่จริงมันอาจจะต่างกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีขั้นตอนที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กงสี มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนปู่ย่าตายายหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการป้องกันเป็นเงินกู้นักเรียน
Land For Love And Money Description


This absolutely unique, highly controversial, digest of the secrets of a forty year, billion dollar plus career of a land expert is both serious and humorous. Real-life success and failure stories are packed with little known essential truths affording rare lessons and valuable instruction on the spiritual and financial effect of today’s uncertain banking system, and federal and state, political and tax climate on all facets of land and land based real estate – spiritual and financial. Regardless of size, use, or location – from 1/3 of an acre to thousands — this book is loaded with professional secrets of purchase, sale, value, tax benefit, weathering the storm or using the tempest to one’s advantage in these unstable economic times.

Are you an owner of land of any size, type or location?A wanna-be owner searching for an inflation safeguard? A haven? Lifestyle change? Security? Nostalgic for the rural roots of your youth? Tax Advantage? Spiritual connection? Family legacy? Forced to sell? These volumes will instruct, entertain, and open your eyes to the danger of the powers that be. The book studies many previously taboo, or ignored subjects you need to know – all critical to your enjoyment of and profit from your land.

• Why your banker says no—what’s really happening behind the vault doors
• This ain’t your mama’s appraisal – the rules have changed
• When it’s time for the seller to sign the dotted line – forget price – let’s talk net
• Looking under the rocks – due diligence and the “PPPPP Rule” can save a wreck
• The government is not here to help you – and it might be on purpose
• Mammoth real estate profits to banks, guaranteed—all from YOUR pocket (thank you)
• Buying and selling smart—the silver lining in an age of upheaval
• Conservation Easements – get paid to do the right thing – but be careful!

Based on the experience and insider knowledge of fourth-generation land and cattleman, realtor and #1 best-selling, multiple award winning author, Reid Lance Rosenthal and his forty-year, $1.5 billion land career in multiple states, three countries and two continents.Reid’s first non-fiction work is drawn from over five thousand transactions, Land for Love and Money is laced with true anecdotes of the good, bad and ugly with no-holds-barred, real time, hard-hitting facts critical to your heart and your wallet!

The associated CD/DVD workbook, Green for Green, coming soon, is loaded with graphs, charts, checklists, unique contract provisions, and actual, highly unusual, but proven deal structures¬ (many developed by the author).Land for Love and Money tells all—the good, bad and ugly—of land and land related residential and other improvements and operations. Balm for your heart, enhancement of your wallet. Land, for soul, for security, for you.Tag Land For Love And Money: Land For Love And Money,รีวิว , Review , Land For Love And Money